Sok z goji

Sok z Goji

Jagody goji utrzymują prawidłowe stężenie cukru we krwi, regulują przemianę materii i poprawiają trawienie. W medycynie chińskiej od tysięcy lat polecało się jedzenie jagód goji, aby poprawić wzrok.

Jagody  Goji to owoce o dużej wartości odżywczej gdyż zawierają tryptofan – naturalny środek pobudzający organizm do wytwarzania hormonu szczęścia serotoniny, oraz melatoniny odpowiedzialnej za dobry sen. W owocach znajdziemy  cynk, żelazo, miedź, wapń, selen, fosfor, witaminy B1, B2, B6, E, C oraz karetonoidy, w tym beta karoten.

Skład: sok z owoców jagody goji. Przed użyciem wstrząsnąć. Osad jest zjawiskiem naturalnym. Sok może się nieznacznie różnić kolorem i smakiem w zależności od partii. Po otwarciu spożyć w ciągu 21 dni, przechowywać w lodówce. Bez konserwantów.  Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Proponowany sposób podania: 2x dziennie po 25 ml pół godziny przed posiłkiem.

Pojemność netto: 500 ml